duminică, 22 august 2010

Te priveste

-Stii ce ma atrage la tine? Faptul ca nu poti minti. Nu te ajuta fata. Este precum o oglinda ce reflecta gandurile tale. Crezi ca ai surprins esentialul despre mine din primele secunde de cand m-ai vazut si acum stai si te intrebi daca este adevarat ce simti. Ce vezi. Esti confuz si nu-ti prieste aceasta senzatie. Planificator, de meserie. Vrei sa auzi povestea ta rostita de gura lumii?
Spectatorul zambi sfios si dadu afirmativ din cap.
-Esti sigur? Ma intreb ce vezi tu dimineata in oglinda de la baie. Daca-ti analizezi trasaturile imediat dupa ce ti-ai turnat putina apa pe fata. Esti multumit de tine? De modul cum te simti in propria piele? Parca te si vad cum iti analizezi ridurile aparute in coltul ochiului drept. Si te gandesti la anii care au trecut pe langa tine precum un accelerat si da, n-au accelerat simturile ori trairile. Nu te mai incanta in aceasta clipa ce auzi. Ai vrut sa ai o opinie externa despre tine. Nu vreau sa te mint. Nici n-as putea. Nu m-ai mai urmari cu atata patima. Cu inima care-ti bate din ce in ce mai tare. Sunt convinsa ca ai iubit candva. Ca inima ta a cantat fericita o melodie veche si acum ar dori sa mai simta asa, dar s-a pierdut in notele dorului dupa nebunul amor.
Am obosit de atata vorbit. Hai sa stam, in liniste si sa ne privim.

2 comentarii:

  1. Mereu am spus ca in unele momente privirile spun mai multe ca un singur cuvant...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Tlaloc: Draga zeule, ti-ai intins aripioarele si pe aici. Ma bucur. Privirile pot rosti atatea, daca stii cum sa le prinzi. :)

    RăspundețiȘtergere